Tak for ingen parkeringsplads i Sæby

Tak for ingen parkeringsplads i Sæby

26. juli 2010 - kl. 0:13 - af

Som fast gæst i Sæby syntes jeg det var dejligt – for en gangs skyld – at skulle køre rundt og rundt for at finde en parkeringsplads.

Parkeringspladserne og byen var fyldt op med danske og udenlandske turister og byen summede virkelig af liv. Der var masser af mennesker i alle forretningerne og dejlig musik på Torvet – hvor der virkelig var mange mennesker, der hyggede sig – en rigtig go´ oplevelse i en skøn by, i modsætning til der hvor jeg kommer fra, hvor alt er total dødt efter kl. 13.00, og hvor der faktisk heller ikke sker noget i løbet af formiddagen, man ser kun sure folk, der bare lige skal handle, og ikke en gang gider se lidt glade ud.

Dette var SÅ positivt og byen var fuld af glade turister og sæbynitter. Godt gået!!

Mvh

En forhåbentlig kommende Sæby´er

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tak for ingen parkeringsplads i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER