Landmændene er klar til årets høst

Landmændene er klar til årets høst

24. juli 2010 - kl. 12:05 - af

Flere nordjyske landmænd SaebyAvis har talt med er i gear til årets høst, og den nærmer sig da også for hver dag, der går. Nogen har måske set landmænd syd for fjorden, som allerede har taget hul på høsten, men i Nordjylland lader det vente på sig lidt endnu. Det er den hårde vinter og det kolde forår, der har forsinket den nordjyske høst. Spørg man til høsten hos planteavlskonsulenterne fra Landbo Nord lyder meldingen, at næste uge så skulle høsten være igang også hos nordjyderne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landmændene er klar til årets høst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER