Familietur til Farm Fun i Aalbæk

Familietur til Farm Fun i Aalbæk

22. juli 2010 - kl. 0:50 - af

De private dagplejere i Østervrå – Anita, Anette, Solveig og Jette havde inviteret deres dagplejebørn med forældre og søskende på en hyggelig tur til Farm Fun i Aalbæk.

En dejlig dansk sommersøndag midt i juli, kørte ca. 60 deltagere fra De private Dagplejere i Østervrå mod nord for at hyggede sig sammen. Desværre var vejret ikke helt i top – regn og torden meldte sig i dagens løb, men alle tog det heldigvis med højt humør.

Vi mødtes midt på formiddagen, og ved middagstid samledes hele flokken til fællesspisning med medbragte madpakker, samt kaffe og kage, fortæller dagplejer Anette.

Det var dejligt at så mange havde lyst til at tage med, og der var en rigtig god og hyggelig stemning. Dagplejere, børn og forældre fik en dejlig dag med rig lejlighed til at kigge på dyrene og afprøve aktiviteterne med cykler, hoppepuder, svævebanen og især legepladsen var et stort hit. Helt i top var køreturen i traktor og vogn.

Det er helt sikkert en tur, som vi håber, at vi kan gentage, slutter Anette på vegne af sine kolleger.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familietur til Farm Fun i Aalbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER