Bilbrand på motorvejen syd for Sæby

Bilbrand på motorvejen syd for Sæby

22. juli 2010 - kl. 15:52 - af

Falck’s brandfolk fra Sæby er netop kørt afsted til en bil der holder ved 330 km stenen på motorvejen, i sydgående retning. Bilen holder imellem Sæby syd og Flauenskjold og er kørt ind i nødsporet, da der pludselig væltede sort røg op fra motorrummet.
Der er ingen personer kommet tilskade og brandfolkene er fremme om kort tid. Bilen er omspændt af flammer og vil efter alt sansynlighed udbrande.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bilbrand på motorvejen syd for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER