Nimbus, N.S.U, Honda – de var der alle

Nimbus, N.S.U, Honda – de var der alle

21. juli 2010 - kl. 11:46 - af

Masser af mennesker – unge som ældre – valgte tirsdag aften at ligge vejen forbi Hedebo Camping til årets Veteranmotorcykel træf. Der var folk fra Skagen i nord, til Svenstrup i syd, som alle havde taget turen på den tohjulede til Sæby, for at deltage i denne tilbagevendene succes.

Og der blev hygget, kigget, pillet, snakket og delt ud af erfaringer og viden. Nogen ville måske mene det var lidt snyd, at rigtig mange af motorcyklerne ikke lå i kategorien veteran, men det gjorde det bestemt ikke mindre spændende at kigge på. Der var alt fra sidste nye skrig til en gammel remtrukket N.S.U, og ligeledes var der hjemmebygget, nypoleret til sidste nye skrig i larm og plastik. Der var faktisk så mange, at selv vejen ned til det tidligere Sæby Strand Camping var fyldt godt op, site by site holdt de hele vejen rundt. Så alt i alt var det en fantastisk aften, hvor man kunne glæde sig over de mange udefra kommende gæster, som fik en lille snært af den hyggelige stemning vi har i Sæby, sammen med de lokale og alle turisterne som på nuværende tidspunkt har fyldt campingpladsen på Hedebo op til bristepunktet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nimbus, N.S.U, Honda – de var der alle ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger