Mød Trygfondens LivredderPatrulje i Sæby

Mød Trygfondens LivredderPatrulje i Sæby

20. juli 2010 - kl. 11:08 - af

TrygFondens populære LivredderPatrulje tager fra den 6. juli igen i år forbi de danske strande for at demonstrere livreddende førstehjælp og give gode råd om badesikkerhed.
De er på havnen i Sæby i dagene torsdag d. 22. og fredag d. 23. juli, begge dage kl. 13 på adressen Havnen 11.

LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivrednings 180 specialuddannede livreddere. På strandene vil LivredderPatruljen demonstrere for strandgæsterne, hvordan man bjærger en nødstedt, samt hvordan man giver kunstigt åndedræt og hjertemassage. LivredderPatruljen giver også gode råd om, hvordan man færdes mere trygt ved og i vandet, og desuden er der lege og præmier til børnene.

TrygFonden og Dansk Svømmeunion står bag TrygFonden Kystlivredning, der i 2010 har 29 rød og hvidstribede livredderposter på de danske strande og havnebade landet over. På TrygFondens hjemmesider www.trygfonden.dk og www.respektforvand.dk er der en oversigt over, hvornår LivredderPatruljen besøger de enkelte strande rundt om i landet.

I år besøger LivredderPatruljen godt 50 danske strande i perioden fra den 6. juli til den 8. august. LivredderPatruljen medbringer professionelt udstyr til at håndtere de livstruende situationer, som kan opstå ved havet. Eksempelvis en redningsbåd, rescue-board, hjertestarter, førstehjælpskuffert og iltudstyr.

Konkurrence: Vind en dag som livredder!
Test din viden om badesikkerhed og deltag i konkurrencen om at blive livredder for en dag sammen med din familie og livredderne fra TrygFonden Kystlivredning. Tjek konkurrencen på www.trygfonden.dk – du kan vinde fede præmier!

1. præmie: En dag som livredder sammen med din familie.
Øvrige præmier: 5 seje livreddertasker, 10 x 2 livredderhåndklæder, 10 x poloshirts.
Til de farveglade børn
Besøg tegnegalleriet på www.respektforvand.dk, hvor børnene kan printe flotte tegninger, som de kan tage med til stranden og farvelægge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mød Trygfondens LivredderPatrulje i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger