Monster Truck træf med Helle Driver stunt show

Monster Truck træf med Helle Driver stunt show

19. juli 2010 - kl. 13:26 - af

3 mægtige Monster Trucks er med som særlige attraktioner når Jonni og Monti Bossle, fredag d. 23 juli kl. 19 kommer til Sæby med deres stunt man team og store Bossle Hell Drivers og Monster Truck show.
Showet foregår på Skjolds parkeringsplads ved Nordjyllands Hallen.

Man kan opleve “Big Boss” – en 7,5 tons mastodont fra USA, “Extreme” – med kæmpehjul og “Nightmare” – et tysk bygget mareridt. På grusom vis hopper og kører disse 3 uhyrer hen over og ned på biler (doneret lokalt) og efterlader dem knuste og mast flade som CD´er. Ordet bilvrag får en helt virkelig betydning.

I frilufts-showet kan man også se de stunts, som man ellers kun ser på TV og film.

En lastbil kører på blot 2 hjul, en stunt-man fræser på motorcykel op, henover og ned af en modsat kørende bil og en hidsig bil-forfølgelse bliver til hæsblæsende præcisions kørsel.

PS: Skulle en af vore læsere have en aflagt bil, man gerne vil se som “star” i showet, kan man henvende sig på pladsen ved 11-tiden eller ringe 21 54 56 30, så vil Monti Bossle afhente bilen og kvittere med billetter til den glade giver og familie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Monster Truck træf med Helle Driver stunt show ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER