Butiksdød og mange tomme forretningslokaler

Butiksdød og mange tomme forretningslokaler

18. juli 2010 - kl. 13:04 - af

Den sidste tids megen skriveri om tomme forretningslokaler og de mange specialforretningers død i Frederikshavn, får mig til at komme med dette indlæg.

Jeg mener ikke man kan give finanskrisen hele skylden. Vi må nok gribe lidt i egen barm. Vi har travlt i dagligdagen, hjem fra arbejde, hente børn, lave aftensmad, og så er det nemmest på vejen hjem, lige at smutte ind i et af de store supermarkeder – som måske ovenikøbet ligger i en anden by.

Men jeg kommer til at tænke på de gode gamle dage, hvor man fik en hyggelig sludder hos den lokale købmand, eller i mejeriet. Hvorfor handler vi ikke meget mere i de små specialforretninger? Her får man en god behandling, kan få råd og vejledning og kan tale med indehaver og personale, som jo efterhånden vil komme til at kende en, og ved hvad man vil have. Her er der også større mulighed for at udnytte den garanti, man har på sine indkøb, og skal ikke “slås” for at få sin ret, hvis noget ikke er, som man ønsker.

Jeg synes også foreninger m.v. som nyder godt af alle specialforretningernes støtte til div. arrangementer i form af gratis sponsor gaver, burde bakke mere op om byens butikker, når der skal købes, gaver, tøj, udstyr og andre ting, istedet for at købe disse uden for byen eller over nettet.

Med alle de dejlige specialforretninger og alle de gode aktiviteter, der findes i Sæby, synes jeg, det er noget at støtte op om. Og her er jo alle muligheder, både hvad angår madvarer, tøj- og brugskunst, og de mange andre unike forretninger.

Så lad os støtte op om dem, det vil være til gavn for alle og måske trække flere turister til byen, og være med til at forhindre flere tomme lokaler i at komme, men få de sidste udlejet.

M.v.h.

En borger

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Butiksdød og mange tomme forretningslokaler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger