“Kunsthåndværk & Smagsoplevelser” en succes

“Kunsthåndværk & Smagsoplevelser” en succes

18. juli 2010 - kl. 15:07 - af

Når dørene i eftermiddag kl. 16 lukkes for årets udgave af “Kunsthåndværk & Smagsoplevelser”, kan arrangørerne se tilbage på et velbesøgt marked, hvor vejrguderne også var på deres side det meste af tiden.
De 2 forrygende dage har budt på stor opbakning både fra lokale og turister, der alle har nikket anerkendende, når de har været turen igennem de mange stande både indenfor og udenfor teltet på værftsgrunden, på havnen i Sæby.
Ligeledes har interessen været stor for at få smagt på de spændende fiskeretter, som restauratør Frank Størup har disket op med, krydret med tips og gode råd til de mange nysgerrige deltagere.
En turist fra det midtjyske fortæller til SaebyAvis.dk: “Vi er imponeret over de mange spændende ting og påfund, der hvert år er her i Sæby. Vi stod faktisk med billetter til en charterferie, men da vejret jo er fornuftigt herhjemme, valgte vi for andet år i træk, at turen skulle gå til Sæby”. Og vi kommer igen, slutter han med et stort smil. Så ingen tvivl om at arrangementet har skabt opmærksomhed, hvilket blev bekræftet yderligere af et ægtepar fra Sønderjylland, der spontant udbrød: “I kan sku det der med hygge og mad heroppe”, vi kommer også igen!
Inden vi igen forlod den godt fyldte havn, både i og udenfor havnebassinet, talte vi med nogen af de forretningsdrivende, der har brugt weekenden på havnen og der hersker ingen tvivl, “Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010” har været en succes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '“Kunsthåndværk & Smagsoplevelser” en succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger