Offentligt toilet genåbnes i dag lørdag

Offentligt toilet genåbnes i dag lørdag

17. juli 2010 - kl. 10:15 - af

Sæby Handelsstandsforening vil i dag lørdag få overdraget nøglerne til det i medierne meget omtalte offentlige toiletter i Haulund, som efter en byrådsbeslutning blev lukket tidligere i år for at spare penge.
Formand for Handelsstandsforeningen Helle Nielsen understreger dog, at det ikke bliver foreningens opgave at rengører og vedligeholde toiletterne, men at det skal ses som en hjælp til dem, der har kæmpet for genåbningen.

Dette vil blive fejret med en lille festlighed, og en gruppe frivillige har lovet at tage sig af alt det praktiske, anført af Arndt Hüttel.

Der er tale om en foreløbig aftale, siger formand for teknisk udvalg Brian Pedersen (SF), og han fortæller videre, at der også er problemer andre steder i Sæby, og at han her håber, at man på næste udvalgsmøde kan blive enige om, at holde disse steder åbne i sommermånederne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Offentligt toilet genåbnes i dag lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER