Flyvende objekter i luften over Sæby

Flyvende objekter i luften over Sæby

17. juli 2010 - kl. 2:09 - af

Godt nok er det blevet sommer og rigtig lummert, men det forhindre ikke børn og barnlige sjæle i at lege lidt. Det kunne man opleve fredag aften, hvis man tog sig en gåtur langs stranden i Sæby. Her havde adskillige børn og forældre taget opstilling langs kysten, for at se om de også kunne få den plastik dims, de lige havde erhvervet op at flyve. Og minsandten, det lykkedes for de fleste, det var ikke mindre end fantastisk dragevejr. Alle med drager i forskellige størrelser og udformninger, man blev da helt nostalgisk, det er ikke ret tit man ser den slags længere, men i Sæby gør man naturligvis.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flyvende objekter i luften over Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER