The Highlanders optræder på Torvet i Sæby

The Highlanders optræder på Torvet i Sæby

14. juli 2010 - kl. 16:00 - af

Som tidligere nævnt, er der musik på Torvet både lørdag og søndag i den kommende weekend. Skotske The Highlanders ligger for på lørdag fra kl. 10.30-13.30.

Donnie MacDonald og Allan Brand, kommer fra det skotske højland ved Avimore.

Det er mere end 20 år siden, de to skotter startede deres musikalske karriere i forskellige bands, og i 1992 fandt de sammen og turnerede med folkemusik i Storbritanien, Tyskland, Holland, Belgien og Danmark. De må have følt sig godt tilpas her, i hvert fald Allan, for han har boet i Danmark siden 1996.

The Highlanders har alle de kendte skotske folkesange på repertoiret, og en god portion irske er også med i bagagen, så der vil være mulighed for, at få stemmebåndet på gled og genopfriske det skotske- og irske tungemål.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'The Highlanders optræder på Torvet i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER