Ekstra muligheder for at handle i Sæby

Ekstra muligheder for at handle i Sæby

13. juli 2010 - kl. 15:46 - af

Som en del af sommerprogrammet i Sæby, kan der i de kommende weekender handles i de fleste af byens butikker både lørdag og søndag. Lørdag i tidsrummet klokken 9.30-14 og søndag klokken 11-15. Begge dage er der inden for samme tidsrum underholdning på scenen på Torvet. Det er Sæby Handelsstandsforening, der er arrangør af musikken i de kommende weekender, og herfra oplyses det at der kan handles og høres musik de næste 3 søndage i Sæby.
Der vil i forbindelse med arrangementerne på Tovet være opstillet borde og stole til fri afbenyttelse.
Husk også at der sædvanen tro er jazz i Lanternens Gårdhave lørdag formiddag fra klokken 11-14 i både juli og en del af august. Hele programmet kan ses på www.lanternen.eu

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ekstra muligheder for at handle i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER