Pas på tvivlsomme sælgere i gågaden

Pas på tvivlsomme sælgere i gågaden

12. juli 2010 - kl. 17:31 - af

Nogen har måske allerede stiftet bekendtskab med de to ”sælgere”, som har tilbragt formiddagen på Torvet i Sæby. Det er ikke første gang, de er her, men måske er det sidste. SaebyAvis blev gjort bekendt med folkene fra firmaet Helsecare i formiddags, da flere lokale undrede sig over at de to meget aktive sælgere, som ønskede folks opmærksomhed omkring deres helseprodukter, og her efter gerne ville sælge abonnementer, ved at udfritte folk om deres sygsikringsbevis og efterfølgende registrerings- og kontonummer til banken.
Firmaet Helsecare har adresse i Aalborg, og man kan kontakte dem via deres kundeservice. Det viser sig dog ret hurtigt at være tæt på en umulig opgave, når man ringer, henvises der til hjemmesiden, eller man kan blive på linjen, herefter bliver man oplyst om, at man nu er nummer 10-15 eller måske nummer 20 i køen, og derefter sker der ikke meget, hvilket gør at de fleste nok smider røret på i frustration over ventetiden. Firmaet har ikke tilladelse til at sælge deres produkter på gader og stræder men dukker alligevel op – også i Sæby. Handelsstandsforeningen har denne gang rettet kontakt til kommunen, som kan oplyse, at der ikke er indhentet tilladelse, og at der heller ikke kan opnås en sådan, da der jo ligger andre butikker i Sæby, som tilbyder tilsvarende ydelser på helt lovlig vis.
Handelsstandsforeningens formand Helle Nielsen tog ved middagstid kontakt til de 2 sælgere, som blev gjort bekendt med disse oplysninger, hvorefter de pakkede sammen og forlod Sæby uden vrøvl. Dog fortalte de inden afgang eleven hos Click, at de ville fortsætte til Frederikshavn. Mon de her har den fornødne tilladelse?
Handelsstandsforeningen vil, hvis de igen dukker op i Sæby, indgive politianmeldelse, for at få sat en endegyldig stopper for deres ”optræden” i byen, oplyser Formand for handelsstandsforeningen Helle Nielsen til avisen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på tvivlsomme sælgere i gågaden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger