Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010

Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010

12. juli 2010 - kl. 14:22 - af

Weekenden den 17. og 18. juli står i kvalitetens tegn, når der er marked med kunsthåndværk og fødevarer på Sæby Havn.

Sæby Turistbureau står igen som arrangør af markedet ”Kunsthåndværk & Smagsoplevelser”, der finder sted på den gamle værftsplads på Sæby Havn.
I teltet er der 20 stande. De deltagende er en god blanding af kunsthåndværkere og fødevareproducenter. Der er mange lokale fra Sæby, men der er også deltagere fra Løkken, Brønderslev, Mygdal, Hals, Hjørring og Aalbæk. Fælles for alle er, at produkterne fremstilles i Nordjylland.
På markedet kan man blandt andet nyde brød, bær, dressinger, fisk, honning, marmelade, olier, ost, spegepølser, øl, glaskunst, keramik, malerier, pileflet, pustet glas, rav og smykker.

Markedet åbner begge dage kl. 11.00 og i løbet af weekenden vil der være underholdning på scenen udenfor teltet. Lørdag kl. 13.00 er der musikalsk underholdning ved Beauty and the Bass, som er et af de jazzbands, som spillede under Sæby Jazzfestival. Kl. 15.00 går Frank Størup på scenen, hvor han griller nordjyske råvarer. Søndag kl. 14.00 er der musikalsk underholdning på scenen ved Kenneth Knudsen Trio, der også spillede under Sæby Jazzfestival. Flere af kunsthåndværkerne vil løbende arbejde med deres produkter, fx kan man følge, hvordan et smykke bliver til.

På pladsen foran teltet er der opstillet borde og bænke, og man kan købe fadøl fra Fur Bryghus, så der er rig mulighed for en hyggelig eftermiddag på Sæby Havn.

”Det er en stor fornøjelse at afholde sådan et marked, når der er så stor lokal opbakning. Der har været meget stor interesse for at deltage i markedet i år, og vi har været nødt til at sige nej til flere, da der simpelthen ikke er plads til flere udstillere i teltet. Når Frank Størup skal lave mad har vi fx fået kødet sponsoreret af vores egen slagter Kjærgaard og grøntsagerne har Naturbruget Vasen givet. Nordjyske Bank er hovedsponsor og uden sådan en velvillighed blandt det lokale erhverv og turisterhverv er det ikke muligt at stable sådan et arrangement på benene, så det sætter vi stor pris på”, udtaler Trine Dam Jakobsen, der er projektkoordinator på Sæby Turistbureau.

”Det er vigtigt for os, at markedet udstråler kvalitet. Man vil således ikke kunne finde plasticprodukter fremstillet i Thailand på vores marked. Alle varer er fremstillet i Nordjylland af nordjyske råvarer. Ligeledes er konceptet storytelling vigtigt. Alle udstillerne har en historie og en vision, som er vigtig for det produkt, de sælger, og den historie får de besøgende gerne”, siger Trine Dam Jakobsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger