Pas på åbne døre og vinduer i varmen!

Pas på åbne døre og vinduer i varmen!

10. juli 2010 - kl. 19:05 - af

Mange gør alt for at få lidt gennemtræk i boligen, nu hvor temperaturen har sneget sig op i nærheden af de 30 grader, men det er ikke helt uden risiko.
Det har bl.a. en villaejer på Nejsigbakken i Sæby måttet sande, efter hun blev hjemsøgt af en kat, der åbenbart også havde det for varmt. Hun fortæller: “Jeg sad ude i min udestue og kunne pludselig hører et eller andet inde fra stuen. Da jeg kom derind, sad der en kat i det ene vindue i stuen, og den havde på daværende tidspunkt væltet en potteplante ned, så der var jord og skår på gulvtæppet. Den blev noget forskrækket over mødet med mig og sprang resolut op i persiennen, hvorved de resterende genstande i vindueskarmen tog turen på gulvet og gik itu, inden katten efterfølgende tog flugten gennem havestuen”. Det er da skide træls sådan noget, og hvem skal betale alt det katten har ødelagt, inden den fandt vejen ud igen, slutter hun. På mandag vil vores uheldige læser kontakte sit forsikringsselskab for at høre, om der er noget, der dækker den slags. Så et godt råd, hold vinduer og døre åbne, så der ikke kan komme dyr ind, eller gør så de kun har minimal chance for at lave ravage, inden de igen finder vejen til frihed.
Har du været udsat for noget lignende denne sommer, hør vi da gerne om det også. Fortsat go’ sommer!


En kommentar til “Pas på åbne døre og vinduer i varmen!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Pas på åbne døre og vinduer i varmen!”

 • Ja tak – Pas på
  Jeg glemmer aldrig en lignende oplevelse for nogle år siden – måske bare meget meget værre. Det var var varmt og vinduer stod åbne – jeg var lige et smut nede og handle. Da jeg kom hjem kunne jeg lugte en MEGET grin lugt i mit hjem. I stuen lå der en grim hankat i mig nypolstrede lænestol. Da han så mig smuttede han lynhurtigt samme vej som han var kommet ind. Denne hankat havde på den korte tid jeg var væk formået at overpisse mine nye gardiner i stuen – min nypolstrede lænestol – min sofa – mit nye gulvtæppe – og sågar også min kurv med strikketøj. Hvis der er nogen som ikke kender lugten af hankattepis – ja jeg kan ikke beskrive en lugt som er værre.
  Jeg var selvfølgelig ulykkelig over alle mine ødelagte ting (hankattepis får man bare ikke sådan væk med ajax)
  Jeg ringede til mit forsikringsselskab (hvor jeg var rimeligt godt dækket ind)
  Svarret var. Jamen det er jo kattens ejer som skal bøde for det- ???? Fint men hvem er kattens ejer? – måske var det en vildkat – man har da ikke en jordisk chance for at finde ud af hvem kattens ejermand er.
  Ja øv øv – jeg tror desværre ikke der er noget hjælp til familien på Neisigbakken.
  venlig hilsen Berit Jensen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på åbne døre og vinduer i varmen! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger