Godt gammeldaws udsalg på torvet i Sæby

Godt gammeldaws udsalg på torvet i Sæby

8. juli 2010 - kl. 8:30 - af

Der er stadig nogen der forstår og holde udsalg på den gode gamle facon. Hos Jens, torvets ure og optik, kunne man allerede fra tidlig morgen se folk med klapstole og kaffe. De var alle stået ekstra tidligt op denne torsdag i juli, for at få fingre i et af de mange helt fantastiske tilbud. Det er ikke mange steder der mere eksisterer denne form for udsalg hvor det hele sker en enkelt dag fra morgenstunden. Det er typisk blevet udvandet og tilbudene gælder flere dage og uden et rigtigt godt tilbud til de første, men den mulighed har man her, eller måske nærmere havde, for vores morgenfriske fotograf tog dette billede kl. 07 denne morgen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Godt gammeldaws udsalg på torvet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER