Borgmester Lars Møller skriver: Svigt i ældreplejen

Borgmester Lars Møller skriver: Svigt i ældreplejen

8. juli 2010 - kl. 12:23 - af

Vi har en velfungerende hjemmepleje – hvilket er dokumenteret i brugerundersøgelser – og medarbejdere og ledere udfører en fantastisk indsats.

Det er med forbløffelse, at nyhederne om systematisk snyd i den københavnske hjemmepleje, modtages – men samtidig rejser det spørgsmålet: Hvordan er det i Frederikshavn Kommune. Jeg kan klart melde ud, at det billede overhovedet ikke kan genkendes lokalt. Vi har en meget velfungerende hjemmepleje – hvilket er dokumenteret i brugerundersøgelser – og alle medarbejdere og ledere gør hver dag en fantastisk indsats. Jeg har fuld tillid til medarbejdere og ledere.

Vores måde at sikre en god hjemmepleje er ikke ved kontrol eller mere kontrol, men arbejdet med værdier og respekt for den ældre. Det er godt gammeldags trælst, at såvel ældre og medarbejdere skal opleve den utryghed som denne sagen skaber.

2 kommentarer til “Borgmester Lars Møller skriver: Svigt i ældreplejen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Borgmester Lars Møller skriver: Svigt i ældreplejen”

 • Chr. Fredborg

  Kære Borgmester.

  Hvordan kan du være så sikker på det.. I går fik TV2 mails fra 21 byer i danmark, fra medarbejdere/ tidligere medarbejdere, der havde kendskab til snyd eller selv havde snydt. Det eneste positive ved den historie er, at der ikke var nogen røde prikker nord for fjorden på nyhedernes Danmarkskort.

  Styrken i de mindre samfund, såsom frederikshavn og omegn er nok, at tit kender folk hinanden, eller familien. Og så er det sværere at få sig til at snyde og sværere at vimse rundt i Føtex, uden at blive opdaget.
  Måske er vi mere ærlig, jo længere man kommer nordpå..
  Så er det da et held, at vi ligger så langt mod nord at vi ikke behøver at stille spørgsmål eller øge kontrol.

  Jeg forstår bare ikke at ansatte har mulighed for at køre hjem, sætte sig i lænestolen og så ellers “klikke” løs på de rigtige tider som om de har besøgt en borger. Lige indtil de kan stemple ud efter dagens “dont”..

  Det system kræver da en god portion selvjustits og tillid fra sin arbejdsgiver.

  M.v.h.

  Chr. Fredborg

 • Lene Østner

  I de ca. tre år, jeg har modtaget hjemmehjælp, har der aldrig været grund til klage. Tvært imod! Jeg er sikker på, at de pågældende sosuèr har et rigtig godt arbejdsklima. Det er nemlig det, det kommer an på. Hvis man har en leder, der bare er leder for lederens skyld, smitter det af hele vejen rundt. I Sæby er der ingen tvivl om, at de ansatte er glade for deres job. Jeg kan kun rose dem til skyerne for deres engagement og interees for os, der har brug for hjælp!
  Mange glade hilsner
  Lene Østner

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester Lars Møller skriver: Svigt i ældreplejen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger