Afbrændte stole på stranden ved Sæby Søbad

Afbrændte stole på stranden ved Sæby Søbad

6. juli 2010 - kl. 15:36 - af

Nu ser det ud til, at der er et gennembrud i sagen om de mange afbrændinger af stole på stranden ved Sæby Søbad. Stolene bliver stjålet på terrasserne på Sæby Søbad og senere afbrændt på stranden.

Politiet fortæller, at de er kommet i besiddelse af nogle billeder, med unge mennesker som løber rundt på stranden med brændende stole i hænderne. Personerne på billederne er navngivne, og som politiet i Frederikshavn siger: “Kommer de ikke til os, så skal vi nok komme til dem”. Så måske var det en god idé at lægge vejen forbi politistationen, hvis man gerne vil have lettet sin samvittighed.

Natten mellem søndag og mandag er der forsøgt indbrud hos Super Best på Stygge Krumpens Vej i Sæby – men man havde ikke “held” til at komme ind.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afbrændte stole på stranden ved Sæby Søbad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER