TOP underholdning på Torvet i Sæby

TOP underholdning på Torvet i Sæby

5. juli 2010 - kl. 13:14 - af

Sjældent har man set en duo levere så fantastisk en optræden. Selv inde i butikkerne rockede folk med til musikken, og på Torvet var der også visse problemer med at sidde stille på stolene, da først Hawkeye & Hoe fik varmet op under folk i det fantastiske sommervejr. Flere – både turister og lokale – kommenterede musikken, når de var på indkøb i butikkerne, så det var sikkert og vidst underholdning af høj klasse.
Det kan så måske undre nogen, at der foran Nordjyske Bank blevet spillet skak i samme tidsrum, da skak jo langt hen af vejen kræver koncentration og ro, men alle så ud til at nyde både solen og musikken, denne første lørdag i juli.
Næste lørdag er det Henrik Bolding’s tur til at underholde på Torvet i Sæby, og der bliver bestemt noget at leve op til. Der skrives om hans optræden:

“ FART OVER FELTET “
Erfaren musiker på den danske musikscene. Ingen sang er for lille – og ingen for stor, til at blive udsat for en hæsblæsende vokal og en svingende guitar.
Henrik spiller det hele. Pop, rock, country og en irsk i ny og næ…
John Mogensen, Robbie Williams, Gasolin, Shubidua, Lars Lilholt, Elvis, Beatles, Stones, Tina Turner, Gary Moore og Willie Nelson er blot nogle af de kunstnere, der igennem de sidste 50 år har leveret sangene, som publikum vil kunne glæde sig til at synge med på og danse til.
Der er garanti for fart over feltet, og et bundmusikalsk show, når Henrik Bolding giver den gas.
Musikken starter på Torvet kl. 10,30. Skulle man i stedet være til Jazz, kan man jo besøge Lanternens Gård, hvor der som altid er fuld tryk på jazz musikken hele juli og en del af august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TOP underholdning på Torvet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER