Lokalt erhvervsliv støtter Dybvad Open Air

Lokalt erhvervsliv støtter Dybvad Open Air

4. juli 2010 - kl. 12:03 - af

Når det kun er ganske få solgte billetter, der udgør forskellen mellem økonomisk succes og ”lige at skrabe sig over målstregen”, er det godt at have sponsorer bag sig.

Dén sandhed har mange koncertarrangører gjort sig bekendt med de senere år, hvor udbuddet af musikalske tilbud har været støt stigende. Således også Dybvad Open Air, hvor det økonomiske resultat af koncerterne i Søparken i august ikke altid har været det bedste.

Men heldigvis har man også her allieret sig med det lokale erhvervsliv, som leverer både økonomisk og materiel opbakning til koncerten.

– De forretningsdrivende i området – også uden for selve Dybvad – har altid været gode til at benytte sig af vores firma- og personaleforeningstilbud, eksempelvis gennem køb af VIP-billetter, ligesom vi har nydt stor gavn af at kunne låne udstyr til opstilling og meget andet, fortæller Lars Juhl Hansen fra arrangørgruppen bag koncerten, der denne gang løber af stablen lørdag den 7. august.

– I år har vi så lavet et mere målrettet sponsorarbejde, hvor vi bl.a. tilbyder firmaerne reklameplads og profilering på koncertpladsen, fortsætter han – og dét har en del lokale virksomheder taget til sig; deriblandt Dybvad Stål Industri, der er guldsponsor for koncerten med SixPack, Bamses Venner, Henning Stærk, Østre Gasværk, Die Herren og Shakin Stevens til august.

Som sølvsponsorer bag arrangementet står Spar Nord Bank, Nordjyske Bank, Tømrermester Kim Jensen, Agersted Vognmandsforretning og Vognmand Henrik Poulsen, mens Vognmand Kjeld Nielsen, NS El-teknik, NILLES Rejser, Dybvad Autoservice og Tandlæge Peter Graae er at finde på listen over bronzesponsorer.

Arrangørerne er glade for den solide opbakning fra erhvervslivet, som derigennem sender et signal om, at aktivitetsniveauet sagtens kan være i top på trods af byens forholdsvist beskedne størrelse.

– Og vi glæder os til også i år at kunne fremvise en toptunet koncertplads med fantastisk stemning og god musik; både til ære for publikum og alle, der bakker os op på den ene eller den anden måde, slutter Lars Juhl Hansen.

Billetsalget til Dybvad Open Air 2010 er i fuld gang i Spar Nords afdelinger i Østervrå og Sæby, Nordjyske Bank i Dybvad, Dybvad Døgnkiosk, samt via hjemmesiden www.dybvadopenair.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalt erhvervsliv støtter Dybvad Open Air' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger