Sæby HK drenge til Internat. turnering i Slovenien

Sæby HK drenge til Internat. turnering i Slovenien

2. juli 2010 - kl. 0:04 - af

Torsdag d. 1 juli mødtes 50 forventningsfulde spillere og 12 trænere hos Sparekassen Vendsyssel i Sæby for at modtage spilletøj og rygsække sponseret at Sparekassen Vendsyssel.

Tøjet skal bruges på Sæby HK’s tur til Slovenien, hvor 5 drengehold, 3 U-12 og 2 U-14 hold, deltager i den store internationale håndboldturnering Eurofest i Izola, Slovenien.

Drengene og deres forældre har gennem de sidste 2½ år tjent penge ind til turen via forskellige aktiviteter og jobs og nu er det blevet tid til belønningen for sliddet.

Bussen  med spillere og ledere kører fredag morgen og samtidig ligger adskillige forældre og søskende af sted i biler til Slovenien for at følge de unge spillere i kamp. Der vil blive et stort rykind i Izola fra Sæby med cirka 70 roligans på lægterne med dannebrog og enkelte vuvuzuela-horn i tidens ånd.

Spillerne bliver indkvarteret på en skole i Izola, mens forældrene indkvarteres på campingplads og diverse hoteller i byen.

I løbet af ugen bliver der, foruden at der skal spilles rigtig mange håndboldkampe, arrangeret nogle ture til lokale seværdigheder og en aften bliver der arrangeret stor fest for både spillere og forældrene fra Sæby.

Sportsligt bliver det en hård turnering med mange dygtige udenlandske hold fra store håndboldnationer, så det bliver spændende for  drengene at prøve at spille mod hold fra bl.a. så forskellige lande som Algeriet, Tyskland og Taiwan. Sæby er det eneste hold fra Danmark, så vi er alene om at kæmpe for de rød/hvide farver, så det forpligter!

Når turneringen er vel overstået, forhåbentligt med gode resultater og et par enkelte pokaler til skabet  samt en masse gode oplevelser, sluttes der  af i forlyselsesparken Gardaland ved Gardasøen i Italien på vejen hjem.

Det  er første gang at Sæby HK arrangerer en udlandstur i denne størrelsesorden, men det er meningen at det skal blive en tradition i klubben, at tage af sted hvert andet år og forberedelserne til næste tur er allerede i gang, slutter Lars Høst, Sæby HK.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK drenge til Internat. turnering i Slovenien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER