Dieseltank sprang læk under tankning

Dieseltank sprang læk under tankning

1. juli 2010 - kl. 13:41 - af

OPDATERET For kort tid siden gik alarmen for anden gang i dag hos Falck’s brandfolk i Sæby. Denne gang til adressen Stygge Krumpens Vej 2 i Sæby.
I forbindelse med påfyldning af dieselolie hos UnoX på Stygge Krumpens Vej, sprang tanken på en personbilen læk, og bilens fører valgte derfor at flytte bilen i en fart for at undgå yderligere fare. Dette resulterede i, at tankens resterende indhold løb ud og forurenede både ved standeren og hele vejen over p-pladsen til hvor bilen blev parkeret. Falck ankom til stedet og har efterfølgende opsamlet olien og smidt kattegrus på stedet for at undgå evt. brandfare i det varme sommervejr. Der er rekvireret en slamsuger for at rydde det sidste op efter uheldet, og for at tømme dieseltanken for indhold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dieseltank sprang læk under tankning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER