Prinsens Musikkorps på lynvisit i Sæby

Prinsens Musikkorps på lynvisit i Sæby

1. juli 2010 - kl. 17:23 - af

Her til formiddag kunne man få den opfattelse, at nogen havde taget fejl af datoerne for musikfesten 2010, men bestemt nej. Det var såmænd ingen ringere end Prinsens Musikkorps, der kl. 11 tog opstilling på Torvet i Sæby, for at give en lille smagsprøve på deres kunnen, inden deres tur gik videre til Skagen. Prinsens Musikkorps har til huse i Holstebro, men skal i denne uge give koncert i Skagen, hvorfor det blev muligt også at nyde tonerne her i Sæby. Det blev til en lille intim koncert for dem, der havde fundet vej til Torvet, bl.a. folk fra Musikkorps Sæby der lige skulle hører, om det var på højde med deres fantastiske afslutningskoncert til årets Musikfest, hvor bl.a Jørgen Hyttel gjorde sig bemærket ved at “spille” på hele to trompeter på engang.

SaebyAvis var også på Torvet, og herunder kan vores første HD videooptagelse nogensinde til avisen nydes, sammen med en række billeder fra koncerten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prinsens Musikkorps på lynvisit i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER