Atleter fra Sæby topper Dansk Atletikforbunds rangliste

Atleter fra Sæby topper Dansk Atletikforbunds rangliste

30. juni 2010 - kl. 8:43 - af

SIK 80 deltog i Vestdansk mesterskab i Ålborg for ungdom. De unge atletikudøvere fra Sæby gjorde det fantastisk godt og sendte budskabet om at Sæby er med helt i toppen af  de 12-13 åriges rækker i Danmark.

Sara Vanggaard sendte spydet ud på 31,41m og var klart det bedste kast og hermed guld. Sara topper ranglisten med  over 33 m i Danmark. Hun vandt ligeledes 60m hækfinalen i tiden 10,03 hvor Amanda Kalhøj fra Sæby fik en flot 4. plads. I stangspring fik Sara vangaard sølv med 2.20m hun vandt også længdespring med 4, 84 m i denne disciplin ligger hun også i top på ranglisten i DK. Sara løb sig også til en sølvmedalje i finalen på 80m i tiden 11,08s

Rikke Elversøe vandt kuglestød med 10,93m i det 28 personers store feldt. Hun topper også dansk Atletikforbunds rangliste med et stød på over 11 m.

I 80 m stafetløb vandt pigerne bronze. Deltagerne var: Caroline Fisker, Amanda Kalhøj, Rikke Elversøe og Sara Vanggaard.

Hos drengene fik Jeppe I saksen en 4. pl. i diskoskast og Daniel Bobruk sprang sig i finalen med et længdespring på 4,55m ny PR.

I denne uge gå det løs med Atletikskole på Sæby Atletikstadion.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Atleter fra Sæby topper Dansk Atletikforbunds rangliste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER