Mange kørte uden sele i weekenden

Mange kørte uden sele i weekenden

28. juni 2010 - kl. 11:35 - af

Politiet har registreret ikke mindre end 16 tilfælde i weekenden, hvor bilister er kørt uden sele.

Natten mellem fredag og lørdag har der været indbrud på en landejendom på Koldbromøllevej i Øster Vrå. Her er en dør blevet sparket op og et 37” fladskærms TV af mærket LG og noget værktøj af mærket Gewalt er fjernet.

På stranden ved Sæby Søbad, var der fredag nat en del uorden med en 3-4 unge mennesker, som måtte have lidt vejledning fra politiet, i hvordan man opfører sig. Der er dog ikke sket noget hærværk.

Lørdag formiddag kl. ca. 11 fik en kiosk på Østkystvejen i Sæby besøg af,  hvad der lignede en sigøjnerfamilie – 2 voksne og 2 unge mennesker. De forsøgte at skabe forvirring i forretningen, ved at spørge efter ting flere forskellige sted rundt om i kiosken, men pludselig blev kioskejeren opmærksom på,  at et pengeskab var blevet fjernet fra baglokalet.  Det var ikke muligt at tilbageholde tyvene, som kørte fra stedet i 2 biler.

Natten mellem lørdag og søndag mellem kl. 4.30 og 5.00 er en voldssag blevet anmeldt i Vestergade. Nogle piger har åbenbart haft noget udestående, og en af pigerne har fået en del lussinger af de andre.

Mandag morgen kl. 3 er der forsøgt indbrud i Bygma på Aalborgvej. Man er kravlet over et hegn og har opbrudt en port, men på nuværende tidspunkt har man ikke overblik over, om noget er fjernet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange kørte uden sele i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger