Alle fik blæst ørene fulde en sidste gang

Alle fik blæst ørene fulde en sidste gang

28. juni 2010 - kl. 0:04 - af

Dagen i dag, har som de seneste to dage, stået i musikfestens tegn. Og både på torvet i Karlsens gård og slutteligt på havnen i Sæby har opbakningen denne sommerdag været stor. Klokken 18 startede sidste etape af den 13. Internationale musikfest på havnen i Sæby, og trods en fantastisk fest i aftes i Karlsens gård, var alle igen på deres pladser for at gøre denne sidste aften på havnen uforglemmelig. Masser af Disney musik har været den røde tråd gennem hele weekenden, og denne aften var ingen undtagelse.
Tydeligt var det dog at se i ansigterne, at det havde været en lang, hård, dejlig og sjov weekend, der nu skulle sættes punktum for.  Sæby Musikkorps spillede sidste koncert og lukkede dermed den 13. Musikfest i Sæby. Forinden var flaget på havnen præsis kl. 21 blevet spillet ned, som det bliver hver aften fra nu af og sommeren over. Som punktum for hele weekenden takkede formanden for musikkorpset Inge Rasmussen, de mange tilhørere og de mange i musikkorpset for den stor opbakning og ikke mindst den hjælp, der har gjort hele weekenden mulig, og fik ligeledes gjort klart for enhver, at musikfest 2013 allerede er på tegnebrættet. Så tilbage er der kun at sige på gensyn i 2013 til den 14. Musikfest i Sæby.

En kommentar til “Alle fik blæst ørene fulde en sidste gang” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Alle fik blæst ørene fulde en sidste gang”

  • Mette Gregersen

    Tillykke og tak endnu engang med et dejligt og underholdende arrangement. Skønt når sådan noget finder sted, det spreder glæder overalt i byen. Selv vejrguderne var med os hele weekenden. Glade musikanter overalt, det er simpelthen så skønt og gør Sæby endnu mere dejlig.

    Og godt at Sæby-Avis briger det ud i “verden” for Nordjydske fandt det desværre ikke interessant at skrive om.
    Det eneste jeg kan finde er en artikel fra 24. juni. Men måske tager jeg fejl ?
    Tomlen op til Sæby-Avisen !!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alle fik blæst ørene fulde en sidste gang ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger