Polterabend i Sæby endte med brækket tå

Polterabend i Sæby endte med brækket tå

27. juni 2010 - kl. 22:22 - af

En ellers fantastisk dag med forskellige prøvelser, som det jo hører sig til, endte lidt kedeligt lørdag sidst på eftermiddagen på Diskotek Down Town i Sæby. Diskoteket var udlånt til en polterabend, hvor de involverede havde planlagt, at der skulle læres poldans, og de havde derfor allieret sig med en proff., der så skulle stå for denne indlæring. Det gik dog ikke helt efter forventningerne, da den kommende brud af ukendte årsager kom forkert rundt på benene, og senere måtte på skadestuen, hvor hun fik konstaterer, at hendes polterabend var endt med en brækket knokle i den ene storetå. Fire uger på krykker lød meldingen på, så heldigt er det dog, at brylluppet er sat til sidst i juli. Så med lidt held slipper den kommende brud for at gå den lange vej op af kirkegulvet på krykker.

AV! og god bedring ønsker vi fra SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Polterabend i Sæby endte med brækket tå ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER