Hyggelig By Night i Sæby trods trist vejr

Hyggelig By Night i Sæby trods trist vejr

26. juni 2010 - kl. 1:32 - af

Mange glade og købelystne folk havde fundet vej til butikkerne på denne første dag for årets musikfest og sommerens By Night i Sæby.
Der var mange! – ja rigtig mange som lagde vejen forbi Sæby og gjorde en god handel, med tilbud på alt fra 20 til 50% var der noget at komme efter, og musikken var bestemt også i top.  Det eneste minus var det ustadige vejr, som gjorde at festen måske blev knap så intens som på en super sommeraften. Blæst og skyer truede det meste at aftenen, men det blev heldigvis ved truslerne.

I morgen er der igen gang i festen fra de tidlige morgentimer, og når butikkerne slår dørene op, starter den officielle indmarch på Torvet og den 13. Musikfest anno 2010 kan for alvor tage sine begyndelse. Selve åbningen står vores Borgmester Lars Møller for, hvorefter formanden for Musikkorps Sæby – Inge Rasmussen – byder velkommen. Herefter er der tatoo på Torvet og reception hos Musikkorpset fra kl. 11.

Så velmødt til endnu en dag i musikkens tegn, hvor også de fleste af byens forretninger holder åbent til kl. 16.
Se billeder fra musikfestens først dag her på avisen lørdag eftermiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig By Night i Sæby trods trist vejr ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER