2 kvinder på 18 og 24 år overfaldt af slædehund

2 kvinder på 18 og 24 år overfaldt af slædehund

26. juni 2010 - kl. 1:34 - af

Sidst på eftermiddagen fredag blev to kvinder på henholdsvis 18 og 24 år overfaldt af en slædehund.

Ejeren, som bor på Tranebærvej i Dronninglund, var i færd med at ordne sin garage, mens hunden så på fra bilens åbentstående døre. Uvist af hvilken grund overfaldt hunden pludselige de to kvinder, som kom gående forbi, udtaler vagthavende ved Nordjyllands Politi Frank Liltorp.

Heldigvis slap begge kvinder med mindre skrammer. Ejeren vil nu få en bøde, for ikke at have sin hund i snor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '2 kvinder på 18 og 24 år overfaldt af slædehund ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER