Sct. Hans og nedspilning af flaget på Sæby Havn

Sct. Hans og nedspilning af flaget på Sæby Havn

24. juni 2010 - kl. 0:45 - af

Selvom meterologernes vejrforudsigelse, som det så ofte før er sket, ikke helt holdt stik, var aftenens arrangementer uden tvivl en succes. En veloplagt Hans Ole Kalhøj styrede slagets gang fra scenen og både børn og voksne kunne nyde en kølig, men bestemt hyggelig aften på havnen. Sæby Garden leverede den gode musik frem til kl. 21, hvor flaget for første gang i år blev spillet ned fra podiet ved lystbåde havnen. Herefter lagde Sæby Garden tonen an til, at fyrmesteren kunne tænde det flotte bål i vandkanten på stranden, efter at aftenens båltaler galleriejer Erik Kaare var kommet med sine bevingede ord.
Alt I alt et godt arrangement som både Lions Jyske Ås og borgerforeningen kan være stolte af.
Aftenen blev afsluttet af Hans Ole Kalhøj, som opfriskede folks hukommelse omkring den store musikfest, som allerede nu præger bybilledet på mange områder, og som bliver spillet igang fredag kl. 14 på Sæby Torv.
I den anden ende af byen på Sæbygaard Slot var der også Sct. Hans bål i aften, det var ligesom arrangementet på havnen godt besøgt, og det forlyder fra Sæbygaards Venner, at man også her var godt tilfreds med fremmødet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sct. Hans og nedspilning af flaget på Sæby Havn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger