Handelsstandsforeningen sætter fokus på byanalyse

Handelsstandsforeningen sætter fokus på byanalyse

23. juni 2010 - kl. 14:25 - af

Efter Cowi har udarbejdet en rapport på ikke mindre en 56 sider, med baggrund i et tidligere feltstudie, er det nu tid til at tage næste skridt i bestræbelserne på at gøre brug af rapporten i praksis. Rapporten skulle gerne danne grobund for målrettet arbejde i forbindelse med udvikling af turisme, detailhandel og byens funktionalitet, hvorfor handelsstandsforeningen har indkaldt alle medlemmer til et ekstraordinært medlemsmøde og en gåtur i byen.
Til dette møde deltager både folk fra Cowi og fra kommunen, med henblik på at få konkrete svar på hvad der kan gøres anderledes eller bedre i og omkring centrum. Herunder også værktøjer til brug for mulig anvendelse af de få tomme lokaler vi har i midtbyen, så de igen kommer i drift.
Denne sparring føler handelsstandsforenings bestyrelse er vigtig i bestræbelserne på at bevarer Sæby som Nordjyllands hyggeligste handelsby, fortæller Helle Kjær Nielsen, formand for handelsstandsforeningen og fortsætter: ”Det er naturligvis ikke gratis at lave en tilbundsgående sparring, men vi mener at pengene er givet godt ud, og opfordre derfor alle vores medlemmer samt lodsejer i Vestergade til at deltage i dette spændende møde”.

Mødet foregår mandag d. 28. Juni i Nordjyske Bank, tilmelding senest i denne uge til formand Helle Kjær Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsstandsforeningen sætter fokus på byanalyse ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger