Handelsstandsforeningen sætter fokus på byanalyse

Handelsstandsforeningen sætter fokus på byanalyse

23. juni 2010 - kl. 14:25 - af

Efter Cowi har udarbejdet en rapport på ikke mindre en 56 sider, med baggrund i et tidligere feltstudie, er det nu tid til at tage næste skridt i bestræbelserne på at gøre brug af rapporten i praksis. Rapporten skulle gerne danne grobund for målrettet arbejde i forbindelse med udvikling af turisme, detailhandel og byens funktionalitet, hvorfor handelsstandsforeningen har indkaldt alle medlemmer til et ekstraordinært medlemsmøde og en gåtur i byen.
Til dette møde deltager både folk fra Cowi og fra kommunen, med henblik på at få konkrete svar på hvad der kan gøres anderledes eller bedre i og omkring centrum. Herunder også værktøjer til brug for mulig anvendelse af de få tomme lokaler vi har i midtbyen, så de igen kommer i drift.
Denne sparring føler handelsstandsforenings bestyrelse er vigtig i bestræbelserne på at bevarer Sæby som Nordjyllands hyggeligste handelsby, fortæller Helle Kjær Nielsen, formand for handelsstandsforeningen og fortsætter: ”Det er naturligvis ikke gratis at lave en tilbundsgående sparring, men vi mener at pengene er givet godt ud, og opfordre derfor alle vores medlemmer samt lodsejer i Vestergade til at deltage i dette spændende møde”.

Mødet foregår mandag d. 28. Juni i Nordjyske Bank, tilmelding senest i denne uge til formand Helle Kjær Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsstandsforeningen sætter fokus på byanalyse ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER