Byens slagter og restauratør Michael Christensen har travlt

Byens slagter og restauratør Michael Christensen har travlt

23. juni 2010 - kl. 10:37 - af

Det er jo ingen hemmelighed, at der er mange munde, der skal mættes, når den 13. Musikfestival skydes igang fredag kl. 14.

Slagter Kjærgaard er allerede nu igang med forberedelserne til de forhåbentlig travle dage, hvor op mod 700 musikere, turister og lokale valgfarter til byen. Alle skal jo på et tidspunkt have noget at spise, fortæller Klaus Kjærgaard med et smil på læben. Og han har sikkert god grund til at smile, da han i kompagniskab med Michael Christensen fra Lanternen, står for leveringen af mad og drikkevarer til de mange forskellige spillesteder i byen. Det gælder både Torvet, Karlsens Gård, og selvfølgelig Lanternens Gårdhave, hvor “De lune Jyder” spiller op fredag aften til By Night.
Det er et kæmpe logistik arbejde at få så mange ting til at flaske sig, og der skal naturligvis mange folk i sving, fortæller Michael Christensen, og fortsætter: “Jeg tror vi har styr på det, men der opstår selvfølgelig mange småting undervejs, men jeg er sikker på, vi når det”, slutter han grinende.
Måske nogen af byens andre forretningsdrivende skulle overveje at sove lidt på forskud, hvis man da ellers kan det, for med en åbningtid til kl. 23 til By Night fredag og til kl. 16 lørdag p.g.a. musikfesten, er der bestemt nok at se til, ikke mindst fordi flere af forretningerne samtidig holder status i den kommende weekend i forbindelse med regnskabsafslutning 30. Juni.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byens slagter og restauratør Michael Christensen har travlt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger