Lokale islæt på scenen ved Dybvad Open Air

Lokale islæt på scenen ved Dybvad Open Air

21. juni 2010 - kl. 0:21 - af

For tredje gang bliver det den lokale Daniel Zefier Nielsen, der skal styre slagets gang fra scenen, når Dybvad Open Air går i luften den 7. august med SixPack, Henning Stærk, Bamses Venner, Østre Gasværk, Die Herren og Shakin’ Stevens på programmet.

Daniel Zefier Nielsen har siden sin sidste optræden i Dybvad under koncerten i 2009 medvirket i dramaserien ”Lulu og Leon” på TV3, spillet med i Thomas Vinterbergs film ”Submarino” – og kan til efteråret ses i den nye tv-serie ”Den, Som Dræber”. Der foruden har den unge multikunstner på den musikalske front skrevet de sidste numre til en plade, hvorfra der sendes numre på gaden i løbet af i år.

– Jeg ser meget frem til også at være en del af Dybvad Open Air 2010, fordi jeg føler at forventningerne blandt publikum er blevet store på en meget positiv måde – blandt andet på grund af den fantastiske stemning, sammenholdet og det lokale kendskab, som alle gæsterne har til hinanden, fortæller konferencieren.
Det er dog ikke kun Zefier, der gæster Søparken igen; det lokale band Østre Gasværk vil traditionen tro også være at finde på scenen i Dybvad – og tillige kan man i 2010 opleve bandet SixPack med nordjyske rødder, der spiller en god blanding af populære kopinumre med nerve og engagement i særklasse. Overalt, hvor bandet har optrådt i dets seksårige historie, har medlemmernes evne til at komme godt ud over scenekanten vækket stor begejstring blandt publikum – og kommer med sikkerhed også til det lørdag den 7. august.

Foreningerne bag koncerten er så småt ved at være klar til den store invasion af feststemte gæster og teknisk udstyr – og er netop gået ind i opløbet, hvor billetsalget for alvor er i gang. Salget forventes at runde 2.500 billetter inden de første toner lyder fra den store scene til august.
Det er konceptet med solide musiknavne, en fantastisk flot koncertplads samt en lang række dygtige medhjælpere, der ifølge arrangørerne er årsagen til det støt stigende kendskab til den lille festival i Dybvad. Foreningerne er i fuld gang med at udfylde de godt 225 pladser på medhjælperplanen – og her har både nye ansigter og ”gamle kendinge” meldt sig for at give en hånd med ved afviklingen af koncerten. Alle sejl skal sættes for at give de mange gæster en god oplevelse i Søparken!
Billetter til friluftskoncerten kan købes i Dybvad Døgnkiosk, Nordjyske Bank Dybvad, Spar Nord Banks afdelinger i Sæby og Østervrå, samt fra hjemmesiden www.dybvadopenair.dk hvor man også kan læse mere om koncertens VIP-tilbud, natbusser og meget mere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale islæt på scenen ved Dybvad Open Air ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger