Første spadestik på Sæby Strand – lige om hjørnet

Første spadestik på Sæby Strand – lige om hjørnet

21. juni 2010 - kl. 5:42 - af

Trods finanskrise og manglende salg af byggegrunde både i Sæby og mange andre steder i landet, er det et faktum, at der i disse dage bliver lagt sidste hånd på opmåling og tilslutning på de nye adresser, som tidligere husede Sæby Strand Camping.
På en af parcellerne, er det nu kommet så vidt, at det første spadestik er taget, til det der gerne skulle blive begyndelsen til det første hus på den tidligere campingplads. Der er dog ingen tvivl om, at der ikke umiddelbart bliver naboer at slås med, da kun meget få af de mange grunde på nuværende tidspunkt er solgt. Det gik glat med de mest eftertraktede, men så kom krisen, og siden er der ikke solgt så meget som en eneste grund på arealet, som ligger nabo til Hedebo Strand Camping.
Kan være det er et tegn på bedre tider, at man nu begynder at bygge, men med skyhøje priser på de omkring liggende matrikler, kan det blive en langsommelig affære med salget af det resterende grunde. Den billigste grund kan erhverves for den nette sum af 895.000 kr., mens den dyreste koster ikke mindre end 1.695.000 kr, men så er der heller ikke bygge- eller boligpligt, siger Nybolig på deres hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første spadestik på Sæby Strand - lige om hjørnet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER