Der blev råhygget til Sæbygårdløbet

Der blev råhygget til Sæbygårdløbet

21. juni 2010 - kl. 10:30 - af

Sæbygårdløbet blev år for første gang i løbets historie afviklet på en søndag. 220 løbere stillede til start, hvoraf der var 30 børn under 10 år, som stillede op til det gratis børneløb på 1 km. Børnene blev præmieret med en is efter anstrengelserne, hvorimod de øvrige løbere fik en iskold kildevand, når de passerede målstregen.

Deltagerantallet i årets løb, som blev afviklet første gang i 1967, var lidt lavere end året før, hvor der blev sat rekord med 240 løbere. Til gengæld, var der mere publikum, og mange havde gjort løbet til en udflugt med tæpper og madkurv. Til dem, der ikke selv havde medbragt mad, var det så mulighed for at købe grillede pølser, hvilket der også var mange benyttede sig af. Så alt i alt er atletikklubben SIK80, der i samarbejde med Sæby Folkeblad, står som arrangør af løbet, meget tilfredse med afviklingen årets løb, særligt når det tages i betragtning at Firmaidræt, tidligere på dagen havde afviklet et nyt stafetløb.
Hurtigste løber på den korte distance var Stig Jensen, fra Sæby, der tilbagelagde de 3,9 km i den imponerende tid 13:40. Det var i øvrigt andet år i træk, at Stig vandt den korte rute. På den lange rute på 10 km vandt Stig også indenfor aldersgruppen 36-45 år med tiden 39:47. Men der var dog to løbere, der var hurtigere i en anden aldersgruppe, nemlig 16 årrige Frederik Christiansen fra Aalborg og Claude Claude Shukuru-Munyamanzi fra Skagen, der løb de 10 km på kun 36:25. Imponerede tid på en så kuperet rute. Også en af SIK80’s egne løbere gjorde det rigtig flot, nemlig den 11 årige Julian Schlegel, der løb de 3,9 km i tiden 17:10.

De hurtigste hos pigerne/kvinderne på den korte og lange distance blev henholdsvis Kirsten Holdorf fra Sæby som vandt den korte rute i tiden 18:33 og Pipaluk Rosing, som bor i Norge, der løb de 10 km på 46:56.

Vandrepokalen, som går til det største hold, gik til MAN Diesel, der stillede til start med 15 løbere.

Samtlige resultater kan i øvrigt ses på atletikklubbens hjemmeside www.SIK80.dk, slutter Henrik Sørensen, Løbsleder SIK 80


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der blev råhygget til Sæbygårdløbet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger