Dødsulykke på motorvejen med ung pige fra Sæby

Dødsulykke på motorvejen med ung pige fra Sæby

20. juni 2010 - kl. 14:48 - af

OPDATERET Formentlig på grund af et dyr, der ønskede at krydse motorvejen, mistede en kun 19 årige pige fra Sæby i nat livet på motorvej E45 ved Hjallerup. Efter al sandsynlighed mistede hun herredømmet over bilen, der rullede rundt og endte på taget.
Der var i alt 5 personer i bilen, pigen blev dræbt på stedet, mens en anden passager – en ung mand  – er indlagt på Traumecenteret på Aalborg Sygehus med blødninger i hjernen. Hans tilstand er alvorlig. De resterende 3 personer i bilen slap med mindre kvæstelser.

Opdatering
Den uge pige, som omkom ved en tragisk trafikulykke i nat i Hjallerup, er den 19-årige Stephanie Nødgaard fra Sæby.
Hun havde lånt sin mors bil for for at køre nogle venner hjem fra Lyngså Marked til Aalborg, da ulykken skete.

En kommentar til “Dødsulykke på motorvejen med ung pige fra Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Dødsulykke på motorvejen med ung pige fra Sæby”

  • En der savner dig, Steffi

    Hvil i fred, smukke !! du er stadig savnet for sygt!!! du bliver aldrig glemt! det hele er så unfair!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dødsulykke på motorvejen med ung pige fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER