Ordet er frit: Ingen musikstøtte til Sæby – hvor usselt

Ordet er frit: Ingen musikstøtte til Sæby – hvor usselt

19. juni 2010 - kl. 11:03 - af

Der  er sandelig kommet nye boller på suppen i  regeringen i Fr.havn, ingen sag er tilsyneladende for lille for den nye alliance.

Som nu har bestemt , at man ikke vil støtte Sæby musikfestival med sølle 10.000 kr. Hvor er det dog uværdigt og skammeligt, at man på den  måde undsiger et flot,  og traditionsrigt arrangement i Sæby.

Det er tilsyneladende den nye  linie  i Byrådet, som  trekløveret bestående af V, SF OG C , og det er bestemt en linie , som vi i S er stærkt imod, og som vores 4 repræsentanter i Økonomiudvalget også stemte imod.

Den her beslutning redder ikke vores kommunale økonomi, men straffer et flot arrangement i Sæby

Ole Rørbæk Jensen

Byrådsmedlem ( S )

6 kommentarer til “Ordet er frit: Ingen musikstøtte til Sæby – hvor usselt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Ordet er frit: Ingen musikstøtte til Sæby – hvor usselt”

 • Hvad kunne man forvente efter sammenlægningen, Frederikshavns Kommune var kun interesseret i vores (gamle kommune´s penge) og efter sammenlægningen og deres kommunekasse er blevet koplet sammen med VORES, så skære de på vores arrangementer for at deres egen kommune kan se flot ud med ny midterrabat ved indkørslen til Frederikshavn og STORE flotte blomsterkummer diverse steder i byen, men vores lille by må spare og betale for de flotte tiltag der er i Frederikshavn, hvad bliver det næste vi skal betale for her i vores gamle kommune, man kan jo bare se hvor græsset bliver slået i den NYE kommune der er så flot i Frederikshavn men hvad med SÆBY, nå nej de har jo brugt vores penge for at holde Frederikshavn flot og ren, så må vi selv klare resten her i Sæby.
  Arne Skriver

 • Henrik Christensen

  Flemming Sten har skrevet følgende kommentar til SaebyAvis.dk:

  Stop Hykleriet!

  I et indlæg klager Socialdemokraternes O. Rørbæk Jensen over at økonomiudvalget ikke vil støtte Sæby Musikfestival med ” sølle” kr. 10.000.
  Det er naturligvis trist, at der ikke er penge i kommunekassen til et godt arrangement i Sæby, men på et eller andet tidspunkt må der udvises lidt økonomisk ansvarlighed.

  Det ville derfor have klædt S at støtte SF og De Konservative i økonomiudvalget for på den måde at hindre en EKSTRA bevilling til Fonden Tordenskjold på kr. 100.000, til et to timers underholdningsprogram for flådens top i forbindelse med dens 500 års jubilæum.
  Derved kunne de ” sølle ” kr. 10.000 findes til Festivalen i Sæby, samtidig med at der kunne tilføres et pænt beløb til den slunkne kommunekasse.

  Venligst
  Flemming Sten

 • Poul Sørensen

  De nævnte ting var der sagtens penge til hvis vi alle betalte skat.
  Der er for mange der som familien Torning Scmith forsøger at lave deres egne love. Og derved undlader at betale til det Danske fællesskab.
  Men det var godt det blev afsløret i tide.-
  Man må jo så håbe at man når valget kommer om 16 – 17 måneder, undlader at stemme på personer der medvirker til den slags.

 • Jørgen Jensen

  Hvad koster Tordenskjolds Dagene os skatteborgere – her tænkes på både direkte og indirekte tilskud/støtte til det flotte arrangement? Om det er Frederikshavn havn eller Kommunen kommer er vel ud på et. Begge disse ”støtter” er jo begge ejet af os borgere.
  Indtil det modsatte er bevist vil jeg påstå at beløbet andrager min. kr. 500.000 (½ mil.). Jeg er naturligvis villig til at undskylde og tilbagekalde min påstand hvis nogen kan/vil bevise at jeg ikke har ret.

  Her kunne Ole – der jo er medlem af byrådet – måske hjælpe? Byrådsmedlemmer må da kende til disse kendsgerninger, eller må kunne fremskaffe disse.

  Hvis min påstand holder vand har jeg vanskeligt ved at forstå at byrådet ikke kan omstøde økonomiudvalgets beslutning om ikke at yde kr. 10.000 til praktisk hjælp til Den Internationale Musikfest i Sæby.

  Har du Ole ikke – som medlem af byrådet – mulighed bringe sagen på dagsordenen.

  Jeg glæder mig til et ærligt svar fra Ole.
  Jeg

 • Jørgen Jensen

  Har du lyst til at svare Ole, eller er der “grums i maskinen”?

 • Mette Gregersen

  Skammeligt som Fr.havn står forrest … og rigtig synd for Musikfestivalen – men godt de får så stor lokal opbakning, for det har de fortjent. – selv uden div flotte store dyre blomsterkummer og andet gartneri langs vejene.

  En skam flere ikke så de problemer komme da vi skulle sammenlægges.
  Jeg stemte mod syd ! – men tror alligevel aldrig tingene vil blive de samme desværre.

  Og som jeg kender Ole, så svarer han sjældent, men får andre til at skrive for sig 😉 Men kæmp videre for guds skyld. Sæby lever endnu.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Ingen musikstøtte til Sæby - hvor usselt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER