Kunstudstilling i “En anderledes møbelbutik”

Kunstudstilling i “En anderledes møbelbutik”

19. juni 2010 - kl. 4:11 - af

Det har været en fantastisk god oplevelse, at åbne vores forretning ”En anderledes møbelbutik”, Havnen 12, i Sæby.

Vi er blevet utroligt godt modtaget, og vi glæder os over, at vi tilsyneladende har ”ramt rigtigt” med det udvalg af møbler m.m., som vi har valgt at have i forretningen, og vi hører adskillige gange hver dag, at folk siger f.eks., ”det her er vel nok en anderledes møbelbutik, og det er jo det vi er, og ønsker at være, hvorfor vi også har kaldt forretningen ”En anderledes møbelbutik”, fortæller indehaver Susanne Lynch Donvild.

For os handler det ikke blot om at have en forretning hvor vi kan sælge nogle ting – vi vil have det sjovt samtidig, og ikke mindst vil vi kunne stå inde for de produkter vi sælger, hvilket igen giver en rigtig god kontakt til vores kunder.

KUNSTUDSTILLINGER

Men – det handler jo ikke kun om møbler, vi forsøger at kreere en ”foranderlig butik”, hvor det udtryk man mødes med, jævnligt ændres. Dette gør vi bl.a. ved at have skiftende kunstudstillinger.

Lokalet hvor vi nu har forretning, var oprindeligt kreeret til at skulle bruges som Galleri, og rummet er utroligt egnet, med smukke og spændende former, samt store vinduer som, uanset sol eller regn, giver et fantastisk lys.

Vi har allerede haft flere spændende kunstnere til at udstille, bl.a. Mette Harbo, Peter Viskinde, Flemming ”Fiol” Thorsbro Pedersen og Tonni Donvild.

Næste udstilling glæder vi os også rigtig meget til, vi har nemlig, i samarbejde med Ove Bjerg, Art-Impo i Århus, fået en helt unik, og stor samling malerier af nogle af Cubas bedste kunstmalere.

Flest billeder udstiller Roger Ayala fra Havana. Hans malerier har Ove Bjerg helt specielt fået lov til at tage til Danmark, da Roger Ayala ellers udelukkende sælger sine malerier på Cuba og i USA.

En anden, og kun 19 årig kunstner fra Cuba, Felix Blanche Roderiguez, kan noget som man måske normalt kun ser hos nogen med en del flere år på bagen. Felix Blanche udstiller her nogle smukke portrætter fra cultfilmen ”Buena Vista Social Club”, men også andre sider af denne unge kunstners store talent vises.

Udstillingen vil kunne ses i ”En anderledes møbelbutik”, fra uge 25 frem til uge 30/31.

Vi glæder os til at byde velkommen, slutter Susanne Lynch Donvild

En kommentar til “Kunstudstilling i “En anderledes møbelbutik”” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kunstudstilling i “En anderledes møbelbutik””

  • Det bliver en dejlig åbning af af den cubanske kunstner AYALA- jeg glæder mig til at komme- og jeg har fået den ære at skulle fortælle ganske kort om kunstneren, og om hvorledes galleriejer, Ove Bjerg har fået eneret til salget i Europa- og heraf Danmark.
    Jeg medbringer desuden mit digitalklaver, hvor jeg spiller smukke klassiske ting- og andre musikgenrer, som vil skabe musisk, kunstnerisk stemning i udstillingens kreative ånd.
    Med kærlig hilsen og forventning om en stor skøn-oplevelsesdag lørdag den 26.juni 2010.
    JOEHS IPSEN,
    ÅRHUS

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger