HUSK SÆBYGAARDLØBET på søndag!!

HUSK SÆBYGAARDLØBET på søndag!!

16. juni 2010 - kl. 0:15 - af

Årets udgave af det traditionsrige motionsløb, Sæbygårdløbet afholdes i år for første gang i løbets historie på en søndag, nemlig den 20. juni. Det er atletikklubben, SIK 80, der i samarbejde med Sæby Folkeblad, står som arrangør af løbet, som blev afholdt første gang i 1967.

Deltagerantallet til løbet har været stigende i de senere år og ved sidste års udgave af løbet blev der sat rekord med 250 deltagere. Da lørdag traditionelt er en dag, hvor mange mennesker er optaget af andre gøremål, håber arrangørerne at flytning af løbsdagen, kan være med til at sikre endnu en deltagerrekord, når årets løb skydes i gang.

Start og mål foregår ved tennisbannerne i Sæbygård Skov og der kan vælges mellem to ruter på henholdsvis 3,9 og 10 km. Derudover er der et børneløb for børn under 10 år på cirka 1 km, hvor det er gratis at deltage. Børneløbet starter kl. 13.30. Den korte rute skydes i gang kl. 14.00 og den lange rute kl. 15.00.

Ruterne er lagt i et naturskønt område i og omkring skoven. På den lange rute kommer man op over Gedebjerget, hvorfra der er en storslået udsigt ud over Kattegat.
Det er ikke en forudsætning at man løber turen. Foretrækker man at gå turen i stedet for eventuelt med sit barn i klapvognen, er dette også muligt.
Løberne er aldersopdelt i piger/drenge 0-12 år, piger/drenge 13-16 år, kvinder/mænd 17-35 år, kvinder/mænd 36-45 år, kvinder/mænd 46-55, kvinder/mænd 56 år og derover.

Der vil være præmier til alle gruppevindere sponseret af Newline. Der er også en holdkonkurrence, hvor der uddeles en vandrepokal til holdet med flest deltagere. Det kræver minimum 4 deltagere for at være med i holdkonkurrencen. Den skoleklasse der deltager med procentvis flest deltagere fra klassen vinder hver sin t-shirt.

Arrangørerne håber naturligvis, at mange af byens og omegnens firmaer, forretninger, foreninger skoleklasser og andre organisationer vil benytte muligheden for at få god motion og socialt samvær, samt være med til at dyste om, hvem der kan stille med det største hold. Venner, familie og gader kan også gå samen om at stille et hold.

Efter anstrengelserne får deltagerne udleveret en kildevand sponseret af BeneFiT Sæby Fysioterapi og der kan købes grillpølser fra Slagter Kjærgaard Til deltagerne af børneløbet vil der også være en forfriskning foruden børnene får et diplom.

Forhåndstilmelding kan ske ved henvendelse til Sæby Folkeblad på torvet i Sæby eller ved email til aakandevej@tiscali.dk. Startgebyr er 50 kr. for voksne, børn fra 10-12 år 20 kr. og 13-16 år 30 kr. Sidste frist for forhåndstilmelding er den 15. juni. Ved tilmelding på løbsdagen opkræves der et gebyr udover startgebyret på 10 kr. for børn og 20 kr. for voksne. Tilmeldingsblanket kan downloades på atletikklubbens hjemmeside, www.SIK80.dk fra den 12. maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'HUSK SÆBYGAARDLØBET på søndag!!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger