Fodboldglade danskere ærgrer sig over at misse VM-kampe

Fodboldglade danskere ærgrer sig over at misse VM-kampe

15. juni 2010 - kl. 9:19 - af

En dugfrisk analyse fra Boxer TV viser, at hver tredje fodboldglad dansker ærgrer sig over, at de ikke har adgang til at se alle VM-kampe live derhjemme, da mange af kampene udelukkende vises på betalingskanalen Canal 9. Men der er håb endnu. Med et Boxer-abonnement fra Sæby Radio/Tv Service får man adgang til kampene bare fem minutter efter, man har isat sit Boxer-kort.

Man går glip af rigtig mange vigtige VM-kampe, hvis man ikke kan se betalingskanalen Canal 9 under VM i fodbold. Det vækker stor ærgrelse hos de mange fodboldglade danskere, som gerne ville have haft mulighed for også at se de kampe, der sendes på betalingskanalen. Hver tredje (32 pct.) fodboldglad dansker, der ikke kan se kampene derhjemme, vil gerne have adgang til Canal 9. Det viser en dugfrisk rundspørge blandt 2.020 danskere, foretaget af analyseinstituttet YouGov Zapera i weekenden 12.-13. juni 2010 på vegne af Boxer.

”Vores undersøgelse viser, at interessen for at se VM i hjemmet er steget markant blandt danskerne i løbet af den sidste måned. Hvor det før var 50 pct. af danskerne, er det nu 59 pct., der allerede har set eller vil se VM-kampe derhjemme. Og det er ikke kun mændene, der vil følge de fleste VM-kampe på Canal 9. Hele 28 pct. af alle fodboldglade danske kvinder ærgrer sig over ikke at kunne se kampene, mens det er hver fjerde fodboldglad mand (36 pct.),” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer.

Sæby Radio/Tv Service er klar med krisepakke, der giver Canal 9 på fem minutter
Men der er ingen grund til at gå i panik. For selv om undersøgelsen viser, at langt de fleste danskere (72 pct.) tror, det er for sent at få Canal 9, så kan man sagtens nå det. Boxer har nemlig en krisepakke klar til fodbolddanmark i form af sin særlige Sports-tv- pakke:

”Vores Sports-tv er den oplagte mulighed for at få Canal 9, hvis man er sent ude og skal have alle VM-kampe nu. Man kan nemlig se Canal 9 samme dag, som man køber abonnementet. Blot fem minutter efter at man har isat sit Boxer-kort, er man klar til at se de mange VM-kampe på Canal 9,” siger Steen Ulf Jensen.

Boxers kampagnetilbud på Sports-tv er den billigste måde at få hele fodbold-VM på tv-skærmen. For bare 89 kr. pr. måned plus kortafgift sikrer man sig adgang til alle kampene. Det er typisk omtrent halv pris i forhold til at se VM på skærmen med kabel-tv. Med i prisen er også en digital modtagerboks eller et Boxer TV-Modul. Man kan også have dette Boxer-abonnement som supplement til sin nuværende kabel- eller satellitpakke. Og så kan det bruges overalt i sommerlandet. Eksempelvis kan man med samme tv-kort se fodbold-VM derhjemme på hverdage og i sommerhuset i weekenderne.

Se mere på www.tv-service.dk

Skriver Michael Svoldgaard fra Sæby Radio/TV Service til SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldglade danskere ærgrer sig over at misse VM-kampe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER