Årets sidste etape af Tour de pedal i Hørby

Årets sidste etape af Tour de pedal i Hørby

14. juni 2010 - kl. 0:05 - af

Onsdag den 9. juni klokken 18.00 startede sidste tur for i år.
Trods det ikke specielt gode vejr var fremmødet pænt. 73 deltagere i alle aldre mødte op og svang sig i sadlerne.
Turen gik til Thorshøj, Thorslev kirke, Hørby kirke og tilbage til Hørby via Kirkevej og Hørbylundvej. En rute på knap 15 kilometer.
Hjemme i Aktivitetshuset ventede Sparekassen Vendsyssel med pølser til alle deltagere og borgerforeningen med masser af sponsorpræmier.
Det mest spændende denne sidste aften er – hvem der har vundet de 500 kr. i klassekampen og hvem har vundet de 300 kr.
Klassekampen som sponsoreres af Borgerforeningen, er et gavekort til den klasse fra Hørby, der sammenlagt stiller med flest deltagere
til årets Tour de pedal. Dette års vindere : 1.præmien gik til 4.klasse – 2. præmien gik til 3. klasse. De to klasser stillede suverænt op med flest deltagere.
Der var sponsor præmier til 25 heldige deltagere. Sidste præmie hvor, der blandt alle årets deltagere trækkes lod om en cykel sponsoreret af Dagli Brugsen Hørby og Hørby & omegns Borgerforening, gik i år til Kasper Grøntved, som også vandt cyklen sidste år, man må da sige at han er heldig.
Et stort tillykke til ALLE vindere. Borgerforeningen vil gerne sige tak til alle 469 deltagere for opbakningen, det er skønt at så mange har tid og lyst at cykle med
de 6 uger, der er Tour de pedal. Vi håber at se Jer alle samme igen til næste år, og tag endelig venner og familie med, vi kan sagtens være mange flere.
Til sidst vil vi gerne sige tusind tak til vores sponsorer: Sparekassen Vendsyssel – Cykelgården i Sæby – Dagli Brugsen Hørby – Hørby Bageri – Nordjyske Bank – Spar Nord Bank – NIS Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt – Skanska – Vrå Andel og Kalhøj, som har skænket de mange fine gevinster, skriver Anita Skat Jensen, Hørby & omegns Borgerforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets sidste etape af Tour de pedal i Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger