Nu sker der noget stort og unikt i Sæby

Nu sker der noget stort og unikt i Sæby

13. juni 2010 - kl. 14:19 - af

Så er der snart rigtigt sommer – og i Sæby festes der i år som aldrig før, i weekenden
25. – 27. juni 2010, hvor Musikkorps Sæby arrangerer Musikfest.

Du kan roligt tage dine børn, børnebørn, oldebørn, forældre og bedsteforældre (og hund) med til nogle unikke og festlige oplevelser i Sæby, hvor det afvekslende program bl.a. byder på:

  • 24 orkestre fra 7 nationer som optræder fredag, lørdag og søndag
  • Musikere i alderen 10 år – 82 år underholder dig
  • 80 gratis koncerter, tatoo og optog i 3 dage
  • Musik både i det fri, fra overdækkede scener og i festteltet
  • Walt Disney karnevalsoptog Lørdag, fra Havnen til midtbyen, hvor du bl.a. kan møde 101 Dalmatiner m/Cruella i spidsen + mange andre kendte Walt Disney figurer (det er aldrig før set i Danmark)
  • 700 musikere underholder i midtbyen, Karlsens Gård, på Havnen, v/SuperBrugsen, Lanternes Gård fra fredag eftermiddag til søndag aften.
  • Der kan købes mad og drikke på pladserne, leveret af den lokale slagter Kjærgaard og drikkevarer fra Lanterne, Sæby.

Orkestre fra 7 nationer blæser Open By Night i gang i Sæby midtby fredag den 25. Juni, hvor musikken starter allerede kl. 14 på Sæby Torv og der spilles afvekslende af 9 bands indtil kl. 23.  Herudover er der koncerter i Karlsens Gård, på Sæby Havn, Lille Nytorv, Festteltet og v/Super Brugsen.  Kom derfor og oplev musikalsk underholdning i alle afskygninger og bliv blæst omkuld, af de masser gode tilbud de handlende også byder på indtil kl. 23 fredag aften.

Den musikalske week-end fortsætter for fuld musik lørdag formiddag d. 26. juni med de 700 musikeres indmarch på Torvet i Sæby til den officielle åbning af Musikfesten. Efterfølgende koncerter i hele byen. Lørdag eftermiddag kl. 16 vil du kunne opleve 700 Walt Disney figurer marcherer fra Havnen til Sæby midtby, spillende kendt Walt Disney filmmusik.  Musikkorps Sæby er i den anledning blevet til ”101 Dalmatinere” med Cruella i spidsen.
Nyt og aldrig før set i Danmark. Alle Walt Disney figurerne vil herefter feste sammen med dig i det store festtelt i Karlsens Gård, til fuld og afvekslende musik. Noget for enhver smag. I Karlsens Gård sælges desuden mad og drikke, og her fortsætter den musikalske underholdning frem til midnat.

Søndag er der festmarch fra Sæby Ældrecenter til Torvet, hvor koncerterne fortsætter indtil kl. 15.  Søndag er der desuden koncerter i Karlsens Gård v/Musikhuset og på Sæby Havn. Koncertrækken på havnen, brydes dog, når flaget spilles ned kl. 21 og Musikkorps Sæby vil herefter slutte Musikfesten af med afslutningskoncert på Havnen. En week-end i Sæby, som du og din familie ikke må gå glip af.  Vi mødes i Sæby til en eventyrlig musik week-end.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu sker der noget stort og unikt i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER