Har du måske Sæby’s sødeste kæledyr?

Har du måske Sæby’s sødeste kæledyr?

13. juni 2010 - kl. 0:09 - af

Lørdag den 19. Juni kl. 11.00 skal vi have kåret Sæby´s sødeste kæledyr 2010.

Hvem der skal kåres til Sæby´s sødeste kæledyr afgøres af et par kompetente og lokale dommere. Den ene er byrådsmedlem og formand for Metal Brian Pedersen og den anden er Karin Holm Andreasen. Sidstnævnte er med som dommer for 3. år, så hun har god erfaring med at bedømme kæledyrene og deres ejere.

Næsten alle dyr er velkomne til at deltage. Dog vil det på grund af plads- og sikkerhedsmæssige årsager ikke være så godt med en ko, en struds, en hest eller en elefant.
Om kæledyrene kan lave tricks og kunster er ikke afgørende. Måske ved du en masse om netop dit kæledyr, måske har din fugl et flot pyntet bur, eller din kat kan danse tango..! Eller måske er du bare så glad for dit kæledyr, at du simpelthen bare MÅ vise det frem.
Uanset hvad, så kom ned på torvet den 19. Juni og vær med til en rigtig festlig dag.

Som noget nyt i år, så kommer der en fotograf fra Click Foto og tager flotte billeder af alle dyrene sammen med deres ejere. Efterfølgende kan man så komme ned til Click Foto og købe billederne til en fordelagtig kæledyrspris. Ligeledes er HJ Hundesalon på torvet for at give gode råd om vask af hunde, legeredskaber og andet tilbehør til kæledyr.

Konkurrencen arrangeres af Sæby Handelsstandsforening. Alle der deltager i konkurrencen får et diplom, og til 1. 2. og 3. pladsen vil der være gavekort på henholdsvis 500 kr., 200 kr. og 100 kr.

Du kan tilmelde dig på den kupon der er her i Folkebladet, ellers også kan du maile din tilmelding til conny@egeborg.dk. Skriv dit navn, adresse og telefon nummer. Skriv også gerne et par ord om dit kæledyr, skriver Conny Egeborg fra Sæby Handelsstandsforening.

En kommentar til “Har du måske Sæby’s sødeste kæledyr?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Har du måske Sæby’s sødeste kæledyr?”

  • Anton er meldt til.
    vi er spændt på at se om alle andre syntes han er lige så sød som vi syntes han er.
    Anton er en ca 7 mdr gammel Berner sennen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du måske Sæby's sødeste kæledyr? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER