Optimisme hos bestyrelsen for “Værestedet” i Lyngså

Optimisme hos bestyrelsen for “Værestedet” i Lyngså

12. juni 2010 - kl. 4:50 - af

I anledning af støttemedlemskampagnen 2010
Efter offentliggørelsen af bestyrelsens indlæg i “Lyngså-Posten” fra april 2010 – efterfølgende optaget i internetavisen “SAEBYAVIS” – har bestyrelsen fået henvendelser, som ser ud til at give mere liv i huset fra det kommende efterår – men der er stadig plads til flere aktiviteter.

Der sker for tiden en hel del i og omkring “Værestedet”, idet Lokalhistorisk Forening har modtaget fondsmidler, så de kan indrette sig bedre med mere plads i andre rum i huset – og det vil der blive brugt mange frivillige arbejdstimer på sommeren over.

“Vildbasserne” og dagplejerne vil – også med en del frivillig arbejde fra børnenes forældre – indrette et fliseområde med ny bålplads på den tidligere petanquebane i løbet af sommeren. Det er bl. a. uddelt overskud fra Seniorklubben, der har bidraget til at muliggøre disse tiltag. Endvidere satses der på et fælles foreningskontor, så nogen af os kan slippe fri for at skulle opbevare så meget foreningsmateriale hjemme hos os selv.

Vi er her i foråret blevet stillet over for nogen brandsikkerhedskrav, som kommer til at koste os en del penge i den kommende tid. Og vores hovedtrappe er ved at smuldre, så den må repareres, hvor vi så benytter lejligheden til at etablere handicapvenlige adgangsforhold her og ved andre indgangsdøre til glæde for såvel gangbesværede gæster som dagplejernes barnevogne.

Vi har andre ønsker, men vi må – af hensyn til vores økonomi – arbejde lidt i etaper, så det ikke bliver uoverskueligt. Vi er gået i gang med at søge midler til hjælp til de udgifter, vi akut må have afklaret – og de ønsker vi har om nye forbedringer af huset. Vi har “lidt på kistebunden”, men ønskerne er mange – både nu og i fremtiden – så der er behov for tilskud fra bl. a. fondstilskud.

Der er også stort behov for at vore støttemedlemmer også i år bakker op om “Værestedet” – så vi håber, I tager vel imod os, når vi her i juni måned besøger alle, som var med sidste år + vi naturligvis gerne vil have nye med. Har vi ikke truffet jer, kan I lægge en besked, evt. vedlagt støttemedlemsbidraget (50,-kr. for enlige, 100,- kr. for et par) i vores postkasse ved “Værestedet”.

Vi modtager naturligvis stadig forslag og ideer til nye aktiviteter i “Værestedet” – og har fortsat planer om et borgermøde om “Værestedet” efter sommer.

På bestyrelsens vegne
Gitte Mortensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger