Flauenskjold Harmonikaklub – de øver i det fri

Flauenskjold Harmonikaklub – de øver i det fri

11. juni 2010 - kl. 5:04 - af

For år tilbage spurgte medlemmerne i Flauenskjold Harmonikaklub om tilladelse til at øve på Ny Havn i Voerså nogle få dage på sommeraftener. Tilladelsen blev givet, og orkestermedlemmerne var rigtig glade for at komme ud af øvelokalet. Helt automatisk troppede folk op på havnen, for at se hvad der var gang i når musikken begyndte at spille. Efterhånden er det blevet til en tradition hver sommer. Publikum tropper gerne op på stedet, finder en stol og en kop kaffe sætter sig ned og nynner med, samtidig med fødderne slår i takt i græsset til musikken.

I år er ingen undtagelse, og der bliver øvet flittigt fra 19 – 21 på torsdagene 1. – 8. – 15. og 29. juli samt 5. og 12. august.

Tekst og fotos. Cille Strøm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flauenskjold Harmonikaklub - de øver i det fri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER