Ny motionsstafet i Sæby søndag den 20. juni

Ny motionsstafet i Sæby søndag den 20. juni

9. juni 2010 - kl. 0:16 - af

Nu får motionisterne i Sæby og omegn også mulighed for at deltage i deres eget stafetløb. Firmaidræt Sæby er nemlig klar med et helt nyt tilbud til motionister og medarbejdere på arbejdspladserne i Sæby og omegn – Bike & Run Stafetten. Det sker søndag den 20. juni 2010, hvor starten går kl. 10 fra Firmaidræt Sæby på Sæbygårdvej 32B.

Bike & Run Stafetten er for hold med fem personer, tre løbeture på 5 km og to cykelture på 13,6 km udgør holdets samlede tur. Samlet set gennemfører holdet dermed en maraton-distance, hvor man skiftes til at give stafetten videre til hinanden og gennemfører sin tur én efter én, til alle fem fra holdet er kommet i mål. Der kan stilles hold i rækkerne : herre, dame og mix og man må gerne værre færre end 5 på holdet, men hele distancen skal gennemføres. Ud over den fælles motion lægger stafetten den 20. juni op til, at man får sig en hyggelig sommersøndag i Sæby sammen med kollegerne eller vennerne. Der er mulighed for at købe sandwich i forbindelse med tilmeldingen, som deltagerne kan nyde efter løbet ved borde og bænke udenfor Firmaidræt Sæby på Sæbygårdvej 32B.
”Bike & Run Stafetten henvender til almindelige motionister, og muligheden for at være med på holdet som cyklist er unik for vores stafet hos firmaidrætten. Det betyder, at alle kan være med – også selv om knæene og kondien måske ikke lige er til at løbe 5 km”, forklarer formand for Firmaidræt Sæby, Helle Friis Kristiansen. Foreningen har ikke før arrangeret løb, og Helle Friis Kristiansen ser Bike & Run Stafetten som en god lejlighed til at prøve kræfter med den populære motionsform.
”Vi håber, Bike & Run Stafetten den 20. juni kan samle mange deltagere, og jeg er sikker på, vi kan give folk en rigtig god oplevelse. Bike & Run Stafetten bliver en årligt tilbagevendende begivenhed i Firmaidrætten i Sæby, så hér i år 1 med stafetten skal vi selvfølgelig også samle erfaringer og tage de første skridt på vejen”, lyder det fra Helle Friis Kristiansen.
Cykelruten på 13,6 km tager deltagerne i Bike & Run Stafetten i Sæby ud på en tur ad Sæbygårdvej og videre gennem Understed, hvor man belønnes med en flot udsigt ud over havet. Løberne, der skal ud på 5 km, bliver ikke snydt for dejlige omgivelser. Løberuten går bl.a. gennem Sæbygård Skov. Det koster 375 kr. for et hold at stille op, og tilmeldingen foregår på www.bikeandrun.nu.

Stafetten i Firmaidræt Sæby, søndag den 20. juni er del af en landsdækkende satsning fra firmaidrætten med Bike & Run Stafetten, som ruller ud i otte andre løbsbyer i Danmark i 2010. Den nye firmastafet kommer foruden i Sæby på besøg i Nyborg, Århus, Odense, Aalborg, Kolding, Slagelse, Ringkøbing og København. De fleste af disse steder sker det en lørdag eller søndag i løbet at september-oktober måned, hvor firmaidrætten samtidigt gennemfører den landsdækkende motionskampagne ”Arbejdspladsen Motionerer”. Kombination af cyklister og løbere på ét hold bruges p.t. ikke i andre stafetløb i Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny motionsstafet i Sæby søndag den 20. juni ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger