Ny motionsstafet i Sæby søndag den 20. juni

Ny motionsstafet i Sæby søndag den 20. juni

9. juni 2010 - kl. 0:16 - af

Nu får motionisterne i Sæby og omegn også mulighed for at deltage i deres eget stafetløb. Firmaidræt Sæby er nemlig klar med et helt nyt tilbud til motionister og medarbejdere på arbejdspladserne i Sæby og omegn – Bike & Run Stafetten. Det sker søndag den 20. juni 2010, hvor starten går kl. 10 fra Firmaidræt Sæby på Sæbygårdvej 32B.

Bike & Run Stafetten er for hold med fem personer, tre løbeture på 5 km og to cykelture på 13,6 km udgør holdets samlede tur. Samlet set gennemfører holdet dermed en maraton-distance, hvor man skiftes til at give stafetten videre til hinanden og gennemfører sin tur én efter én, til alle fem fra holdet er kommet i mål. Der kan stilles hold i rækkerne : herre, dame og mix og man må gerne værre færre end 5 på holdet, men hele distancen skal gennemføres. Ud over den fælles motion lægger stafetten den 20. juni op til, at man får sig en hyggelig sommersøndag i Sæby sammen med kollegerne eller vennerne. Der er mulighed for at købe sandwich i forbindelse med tilmeldingen, som deltagerne kan nyde efter løbet ved borde og bænke udenfor Firmaidræt Sæby på Sæbygårdvej 32B.
”Bike & Run Stafetten henvender til almindelige motionister, og muligheden for at være med på holdet som cyklist er unik for vores stafet hos firmaidrætten. Det betyder, at alle kan være med – også selv om knæene og kondien måske ikke lige er til at løbe 5 km”, forklarer formand for Firmaidræt Sæby, Helle Friis Kristiansen. Foreningen har ikke før arrangeret løb, og Helle Friis Kristiansen ser Bike & Run Stafetten som en god lejlighed til at prøve kræfter med den populære motionsform.
”Vi håber, Bike & Run Stafetten den 20. juni kan samle mange deltagere, og jeg er sikker på, vi kan give folk en rigtig god oplevelse. Bike & Run Stafetten bliver en årligt tilbagevendende begivenhed i Firmaidrætten i Sæby, så hér i år 1 med stafetten skal vi selvfølgelig også samle erfaringer og tage de første skridt på vejen”, lyder det fra Helle Friis Kristiansen.
Cykelruten på 13,6 km tager deltagerne i Bike & Run Stafetten i Sæby ud på en tur ad Sæbygårdvej og videre gennem Understed, hvor man belønnes med en flot udsigt ud over havet. Løberne, der skal ud på 5 km, bliver ikke snydt for dejlige omgivelser. Løberuten går bl.a. gennem Sæbygård Skov. Det koster 375 kr. for et hold at stille op, og tilmeldingen foregår på www.bikeandrun.nu.

Stafetten i Firmaidræt Sæby, søndag den 20. juni er del af en landsdækkende satsning fra firmaidrætten med Bike & Run Stafetten, som ruller ud i otte andre løbsbyer i Danmark i 2010. Den nye firmastafet kommer foruden i Sæby på besøg i Nyborg, Århus, Odense, Aalborg, Kolding, Slagelse, Ringkøbing og København. De fleste af disse steder sker det en lørdag eller søndag i løbet at september-oktober måned, hvor firmaidrætten samtidigt gennemfører den landsdækkende motionskampagne ”Arbejdspladsen Motionerer”. Kombination af cyklister og løbere på ét hold bruges p.t. ikke i andre stafetløb i Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny motionsstafet i Sæby søndag den 20. juni ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER