Bevaringsforeningen i Sæby går online

Bevaringsforeningen i Sæby går online

9. juni 2010 - kl. 8:34 - af

Sæby og Omegns Bevaringsforening har for nylig åbnet sin nye hjemmeside. Formålet er at understøtte foreningens virke, hvilket er at udbrede viden og kendskab til de unikke kulturværdier, der fortsat findes i Sæby og omegn.

I dag er en hjemmeside et uundværligt redskab i kommunikationen med medlemmer og andre interesserede. Og inden vi er begyndt at markedsføre hjemmesiden kan vi se, at der faktisk er mange besøgende. Interessen har overrasket positivt, og viser at der klart er en interesse for emnet.

Foreningen vil således bruge hjemmesiden til at kommunikere budskaber, men også informere og inspirere, hvis man har planer om at starte vedligeholdelses- eller renoveringsopgaver på ens ejendom. Især hvis ejendommen er bevaringsværdig, er det særdeles vigtigt, hvordan det gøres.

Bevaringsforeningen vil inddrage medlemmer og andre interesserede i udviklingen af hjemmesiden, og søger således konstant efter input og bidrag til hjemmesiden. En måde er f.eks. den konkurrence vi netop har skudt i gang. Her opfordres alle til at indsende et eller flere billeder, der illustrerer den idyl eller det kulturmiljø, der gør Sæby og omegn så speciel. Og der skal vel at mærke være tale om et dugfrisk billede, ikke noget med gamle dage.

Hjemmesiden og konkurrencen kan ses ved at klikke her

En kommentar til “Bevaringsforeningen i Sæby går online” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Bevaringsforeningen i Sæby går online”

  • Igen flot med jeres hjemmeside.Er det korrekt at hvis man er ejer af et hus i Algade må det ikke lejes ud ?
    Venligst Hanne Løvaa.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bevaringsforeningen i Sæby går online ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger